Poručivanje i slanje

Biljke se mogu poručiti preko webshopa, telefonom (064-5991081, 060-5991081), SMS-om ili mailom na rainforestsrbija@gmail.com.

Ukoliko poručujete preko ovog webshopa simultano se vrši kalkulacija težine poručenih proizvoda i procenjuje poštarina. Ova procena nije precizna tako da može doći do razlike u procenjenooj poštarini i onoj koja će biti naplaćena naročito ako je težina na graničnoj vrednosti. Prilikom poručivanja možete za upatu odabrati plaćanje pouzećem, uplatu na račun i plaćanje paypalom. Ako poručite proizvode u vrednosti od 1000 din i više uz prethodnu uplatu na račun, poštarinu plaćamo mi. Ukoliko želite da platite paypalom potrebno je da za valutu ( menja se u gornjim levom uglu) odaberete euro

Svaka biljka dolazi sa obeleženim stikerom i u zaštitnoj foliji. Manje porudžbine se pakuju u stiroporske kapsule mehanički obezbeđene i zaštićene od isušivanja sa najlonskim spoljnim pakovanjem. Veće porudžbine se pakuju u kutije, takođe mehanički obezbeđene i zaštićene od isušivanja.

Biljke šaljemo postekspresom ili bexom u opciji danas za sutra.  Željenu kurirsku službu birate prilikom chekouta. Trudimo se da sve porudžbine pristigle radnim danom do 12.00 pošaljemo istog dana. Po poslatoj porudžbini na mail dobijate potvrdu da je porudžbina primljena a kad paket krene na br. mobilnog telefona dobićete  SMS sa osnovnim podacima o paketu: broj za praćenje, otkupninu i poštarinu.

Postekspres ima uslugu isporuke do 12.00 i do 19.00. Pakete uvek šaljemo sa opcijom do  19.00 a ukoliko želite da isporuka bude do 12.00 to posebno naglasite u komentaru prilikom naručivanja. Porudžbine koje se šalju u petak u mesta koja nemaju organizovanu isporuku subotom biće poslata u ponedeljak kako paket ne bi stojao na pošti preko vikenda.

Broj pošiljke koji će vam biti poslat kad paket krene u SMS-u (npr. PE123456789RS) služi za praćenje pošiljke na sajtu pošte:  http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp .  Sutradan tj. na dan isporuke bi trebalo da od pošte na isti broj telefona  dobijete i njihovu SMS potvrdu za uručenje sa brojem pošiljke, iznosom za plaćanje i sa brojem mobilnog telefona kurira. Ukoliko vas kurir postekspresa ne pronađe na adresi, paket možete preuzeti u toku popodneva ili sutradan u vašoj pošti. Biljke u originalnom pakovanju mogu bezbedno ostati do pet dana, ali se svakako potrudite da paket preuzmete što pre.

Zimi kada prosečna temperatura padne ispod nule, zbog bezbednosti ne šaljemo pošiljke sa biljkama već će primljene porudžbine biti poslate čim vremenski uslovi to dozvole. Obustava slanja će biti vidno objavlčjena na početnoj stranici.

Sve proizvode možete preuzeti i lično u rasadniku uz prethodni dogovor telefonom.